Sami Heikkinen Finelcomp Oy:n toimitusjohtajaksi

Sami Heikkinen on nimitetty Finelcomp Oy:n toimitusjohtajaksi 1.1.2022 alkaen. Kansainvälisissä johtotehtävissä tähänastisen uransa tehnyt Heikkinen vahvistaa yhtiön kansainvälisen liiketoiminnan osaamista.

Finelcompin toimitusjohtajana vuoden alussa aloittava Sami Heikkinen, 45, siirtyy yhtiön johtoon Efla Oy:n myynti- ja markkinointijohtajan paikalta. Aiemmin hän on toiminut muun muassa Pohjoismaiden johtavan tietoliikenneverkkotoimittajan Eltel Networks Oy:n operatiivisena johtajana, teknologiayhtiö Exel Composites Oyj:n Business Development Managerina sekä ABB:n Market Segment Managerina. Koulutukseltaan Heikkinen on tuotantotalouden diplomi-insinööri (M.Sc).

Nykyinen toimitusjohtaja Esa Kivi jatkaa yhtiön merkittävänä omistajana.

Finelcomp Oy on sähkönjakelu- ja telelaitteiden kotelointiratkaisujen valmistaja. Sähkökeskusmekaniikan lisäksi yhtiö tarjoaa asiakkailleen ohutlevyosien sopimusvalmistusta. Vuonna 2020 yhtiön liikevaihto oli 14 miljoonaa euroa. Outokummussa toimiva yritys on perustettu vuonna 1988.