Uusi taivutusratkaisu korkeille ja paksuille osille

Trumpf on esitellyt uuden täysautomaattisen levytaivutuskoneen erityisesti korkeiden laatikkomaisten kappaleiden tuotantoon. Uusi TruBend Center 7020 on suunniteltu taivuttamaan osia, joiden sivupituuksia aina 350 millimetriin saakka. Kone käsittelee neljän millimetrin materiaalipaksuudet koko taivutuspituudella.

Trumpfin mukaan uutuus tarjoaa uudenlaista suorituskykyä korkeiden ja materiaaliltaan vahvempien laatikkomaisten kappaleiden valmistukseen.

Samaan aikaan kone on valmistajan mukaan suunniteltu tuottavuuden periaattein, kone on mm. huomattavasti perinteistä särmäyspuristinta nopeampi ja koneen taivutustekniikka soveltuu erityisen hyvin monimutkaisten osien valmistukseen, säteittäisiin taivutuksiin tai lyhyille sivupituuksille ja kapeille profiileille. Näin koneella voidaan valmistaa tällaisia ​​osia perinteistä stanssausta tehokkaammin ja laadukkaammin.

Nopeampi taivutus

Trumpfin mukaan TruBend Center 7020:n lyhyet kappaleajat mahdollistaa koneen pyörivien osien manipulaattori, joka siirtää osan lähelle taivutuslinjaa.

Tämä lyhentää sykliaikaa, koska tarttujia ei tarvitse useimmiten siirtää uudelleen käsittelyn aikana.

Kone on suunniteltu ergonomiseksi, työtila on mahdollisimman avoin ja helposti saavutettava. Konetta voidaaan lastata ja purkaa koneen sivulta ilman tarvetta kurottaa pitkälle koneen sisälle. Tämä säästää aikaa ja on myös ergonominen työtapa.

Kuten edeltäjänsä, TruBend Center 7020:ssä on käytössä ToolMaster-järjestelmä, minkä avulla kyetään varmistamaan, että aihion pidiketyökalut, jotka pitävät osan paikallaan taivutusprosessin aikana, sovitetaan oikein jokaiseen työkappaleeseen. Näin asennusaika lyhenee.

Ohjelmointi on helppoa: TecZone Fold -ohjelmiston avulla käyttäjät voivat luoda taivutusohjelman tietokoneelle muutamalla napsautuksella.

Kompakti muoto, monipuolinen käyttö

Ulkoisesti kone on suunniteltu kompaktiksi, kooltaan se on alle kuusi x kuusi metriä, joten kokonaisuus sopii monenlaisiin tiloihin. TruBend Center 7020:lla voidaan käsitellä osia kahteen metriin saakka, sopivia käyttökohteita ovat mm. koneiden ja rakennusteollisuuden suurten sähkökaappien sekä työkalukaappien, kaappien, akkulokeroiden ja konekoteloiden valmistus. Järjestelmä sopii joustavaan tuotantoon niin materiaalipaksuuksien ja kuin osien korkeuksien osalta ja järjestelmä soveltuu ohutlevyn valmistusyrityksille, jotka haluavat valmistaa monenlaisia osia sekä suurissa että pienissä erissä. Suomen edustus: Trutekniikka.