Asiaa ja tunnelmaa Alihankinnassa

Alihankinta ja AlihankintaHEAT -tapahtumakokonaisuus päättyi Tampereella torstaina 29.9. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetyssä kolmipäiväisessä tapahtumassa vieraili yhteensä 13 108 kävijää. Näytteilleasettajia oli 1 006 kahdestatoista maasta.

Tapahtuma sai kiitosta erityisesti kauan odotetuista kohtaamisista. Tapahtuman teemana oli tänä vuonna Teollisuuden vetovoima, tarpeet ja tekijät.

”On ollut upeaa kohdata jälleen vilkas, positiivinen tunnelma ja se kuuluisa Tampereen alihankintahenki. Ihmisillä on ollut janoava tarve kohdata. Tämän vuoden teema osui ytimeen, ja sen ympärillä riitti keskusteltavaa niin ohjelmassa kuin hallien käytävillä ja osastoilla. Näytteilleasettajilta ja kävijöiltä saatu palaute tunnelmasta on ollut kiittävää. Verkostoituminen, laadukkaat kohtaamiset ja positiivinen fiilis olivat tämän vuoden Alihankinnan kolme kovaa kärkeä, kiteyttää PR- ja kumppanuusjohtaja, Alihankinta ja AlihankintaHEAT- tapahtumakokonaisuuden projektipäällikkö Tanja Järvensivu Tampereen Messut -konsernista.

Vuoden Päähankkija ja Vuoden Alihankkija 2022 palkittiin Alihankinnan avajaistilaisuudessa. Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Business Tampere palkitsi Vuoden teollisuusteko 2022 -tunnustuksella Valmet Automotiven.

Alihankinta järjestetään seuraavan kerran 26.–28.9.2023.