Portti älykkäämpään tulevaisuuteen

Ohutlevykoneiden ja laitteiden messutapahtuma EuroBlech järjestetään Hannoverissa 25.-28. lokakuuta. Tapahtuman teema on porttisi älykkäämpään tulevaisuuteen ja teema näkyy messuilla monin tavoin eri valmistajien osastoilla. Prima Power esittelee kookkaalla 1400 neliömetrin osastollaan uusimmat automatisoidut, integroidut ja digitalisoidut ratkaisunsa ohutlevytöihin.

Automaatio ja digitalisaatio ovat nousussa kaikilla toimialoilla ja kaiken kokoisissa yrityksissä.

Yhä useammat ohutlevyä työstävät yritykset omaksuvat uudet mahdollisuudet tuottavuuden lisäämiseksi, toimitusaikojen lyhentämiseksi, kappaleiden tarkkuuden ja laadun parantamiseksi, jätteen vähentämiseksi ja työntekijöiden ergonomian ja turvallisuuden parantamiseksi.

Automatisoidun ja älykkään tuotannon edut ovat avainasemassa valmistavan teollisuuden tärkeimpien haasteiden ratkaisemisessa, niihin liittyvät mm. pula ammattitaitoisesta työvoimasta, korkean laatuvaatimukset, materiaalikustannukset, tuotteiden toimitus, tehokkuus ja kestävyys. Prima Powerin mukaan on selvää, että ratkaisut on valittava kunkin yrityksen erityistarpeiden mukaan, ja niiden on oltava riittävän joustavia pysymään samassa vauhdissa liiketoiminnan kasvun ja jatkuvasti muuttuvien markkinoiden vaatimusten kanssa.

Prima Power tarjoaakin messuilla tarkasteluun laajan valikoiman modulaarisia ja joustavia teknologioita, automaatioita ja ohjelmistoja sekä syvälle juurtunutta kokemusta tarjoten oikean ratkaisun kaikkiin tuotanto- ja investointitarpeisiin.

Prima Power tuo Hannoveriin mm. pitkälle automatisoidun kompaktin ja joustavan uuden sukupolven PSBB-valmistusjärjestelmän, joka integroi lävistys-, leikkaus-, välivarastointi- ja taivutusprosessit yhdeksi kokonaisuudeksi. Esillä on myös sekä Laser Genius+ -koneen Combo Tower Laser –varastointijärjestelmällä ja PSR 2D -poiminta- ja pinontarobotilla varustettuna.

EuroBlechissä Prima Power esittelee myös moninaisia uusia ratkaisuja älykkääseen valmistukseen, mikä mahdollistaa tuotannon hallinnan joka tasolla, edistyneen valvonnan ja diagnostiikan ja tehostetun koneohjelmoinnin. Ohjelmistoratkaisujen lisäksi tuodaan yrityksen mukaan messuilla markkinoille uusia tuotteita, jotka parantavat ohjelmoinnin tehokkuutta ja käyttäjäystävällisyyttä, yksinkertaistettua konevalvontaa ja valmistuskustannusten hallintaa.