Prima Power-automaatio messuesittelyssä

Prima Power esittelee EuroBLECH tapahtumassa useita automatisoituja, integroituja ja digitalisoituja ohutlevyn valmistusratkaisuja.

PSBB ja uusi Shear Brilliance

EuroBLECH-messuilla esillä on automatisoitu valmistuslinja PSBB, mikä yhdistää lävistys-, leikkaus-, puskurointi- ja taivutusprosessit yhdeksi ratkaisuksi. Siinä mukana on uusi aiempaa laajemmalla työalueella varustettu kolmannen sukupolven Shear Brilliance sekä uusin versio EBe-taivutusautomaatista.

Lävistys- ja leikkausjärjestelmä Shear Brilliance hyödyntää komposiittimateriaaleja, servosähköteknologiaa ja lineaarikäyttöjä, ja tarjoaa siten vahvaa suorituskykyä ja tuottavuutta monipuolisessa ja joustavassa käytössä. PSBB-sarjaan kuuluu myös EBe2720, täysautomaattinen servosähköinen paneelintaivutin varustettuna PCD-keräily- ja keskityslaitteella ja monitoimipöydällä.

PSBB

Laser Genius+, PSR 2D ja Combo Tower Laser

Joustavaan automaattiseen laserleikkaukseen Prima Power esittelee messuilla Laser Genius+:n Combo Tower Laser -varastojärjestelmällä ja PSR 2D -keräily- ja pinoamisrobotilla.

Laser Genius+ on ”plug & play” -kone, missä on mukana kaksi 24 tuuman Full HD -näyttöä ja 4K-videokameran vakiona, integroidut ohjelmistomoduulit, jotka yksinkertaistavat prosesseja, sekä uusia antureita ja tekoälyalgoritmeja edistyneisiin valvonta- ja prosessinhallintatoimintoihin.

Laser Genius+ voidaan liittää laajaan valikoimaan Prima Power -automaatiojärjestelmiä. Hannoverissa se on varustettu älykkäällä poiminta- ja pinoamisrobotilla PSR 2D, jolla on korkea pinoamistarkkuus ja minimaaliset pinoamisvälit, mikä mahdollistaa pinoamisalueen optimaalisen käytön automaattisesti. Varastoratkaisu kokonaisuudessa on Combo Tower.

eP Genius 1030

eP Genius 1030

EuroBLECHissä on mukana myös joustava taivutusratkaisu eP Genius 1030, mikä integroi servotoimisen eP-1030 särmäyspuristimen ja automaattisen työkaluvaraston samaan kokonaisuuteen.

Puristusvoimaa on 105 tonnia, työkalumakasiinissa on 32 metriä työkaluja 8 työkalupitimessä, jotka liikkuvat 3 akselilla. Pyörivä revolveri lisää työstömahdollisuuksia. Uusimman sukupolven käyttöliittymä mahdollistaa kappaleen ohjelmoinnin intuitiivisesti sekä koneella että offline-tilassa sekä koneen asetusten automaattisen hallinnan.

Mukana Prima Powerin osastolla on myös älykkään valmistuksen ratkaisuja tuotannon hallintaan, valvontaan ja koneen ohjelmointiin. Messuilla tuodaan markkinoille useita uusia tuotteita, jotka lisäävät ohjelmoinnin tehokkuutta, yksinkertaistavat valvontaa ja helpottavat kustannusten hallintaa.