Uusi täyskovametallisten varsijyrsinten valikoima

Sandvik Coromant on julkaissut uuden varsijyrsinten CoroMill Dura -valikoiman. Ratkaisu on kehitetty rouhintaan ja viimeistelyyn eri kosketuspituuksilla kaikissa käyttökohteissa ja materiaaleissa.

CoroMill Dura korvaa aiemmin julkaistut CoroMill Plura ‑varsijyrsimet ja erottuu aiemmin julkaistusta ratkaisusta WhisperKut-tekniikkansa ansiosta. ”Ratkaisussa kukin ura on eri nousukulmassa, ja teräsärmän jokainen taso sijaitsee epäsäännöllisellä etäisyydellä muista. Näin koneistuksesta voidaan saada vakaata ja tehokasta ilman värinää”, kertoo Sandvik Coromantin globaali tuotesovelluspäällikkö tohtori Markus Groppe epätasaista nousua hyödyntävästä ratkaisusta.

Neliurainen heti käyttövalmis ratkaisu sopii monenlaisiin käyttökohteisiin. Lisäksi tarjolla on muita työkaluversioita erityisempiin käyttötarpeisiin, kuten avainurien jyrsintään, dynaamiseen jyrsintään, väliviimeistelyyn ja viimeistelyyn. Lisäapua saa myös verkossa olevasta CoroMill Duran CoroPlus Tool Guide ‑työkalunvalitsimesta, jonka tukemia käyttöalueita ovat uranjyrsintä, sivujyrsintä, taskujen koneistus ja nousuinterpolaatio.

CoroMill Dura on saatavilla 2–7 uralla 1–4×D:n lastuamispituudella, joko lastunjakajalla tai ilman. Varsijyrsimet voidaan kunnostaa alkuperäistä vastaavaan kuntoon useamman kerran.