Formnext 2022, Frankfurt

Ainetta lisäävän valmistuksen tapahtuma Formnext järjestetään Frankfurtissa 15.-18. marraskuuta. Tapahtumaan on rekisteröitynyt noin 800 näytteilleasettajaa, käytössä on yli 50,000 neliömetriä näyttelytilaa.

Formnext on vuosittainen keskeinen ainetta lisäävän valmistuksen ja modernin teollisuustuotannon näyttely. Mukana ovat alan keskeiset toimijat ja kookkaan alan näyttelyn lisäksi mukana on laaja ajankohtaisohjelma, mikä esittelee 3D-tulostuksen viimeisimmät aiheet ja kehityssuunnat eri aloilta kuten rakennusteollisuus, ilmailu, keramiikkasovellukset ja investoinnit.

AM4U-tarjonnassa mukana ovat startupit ja investoinnit (tiistai 15.11.), rakentaminen ja arkkitehtuuri, hajautettu valmistus ja tämän vuoden kumppanimaa Ranska (keskiviikko 16.11.), AM-koulutus ja urat (17. marraskuuta) ja ensimmäistä kertaa ACAM:n, Formnextin ja VDMA AG AM:n esittämä Deep Thought.

Perjantaina 18.11. uusi paneeli käsittelee AM:n käyttöä keraamisissa sovelluksissa. AM4U-ohjelmassa on mukana myös korkean profiilin osallistujia, kuten Arno Held AM Venturesista, Frank Herzog HZG:stä, professori Johannes Schleifenbaum RWTH Aachenin yliopistosta ja ACAM, Melissa E. Orme Boeing Additive Manufacturingista, tohtori Markus Heering VDMA AG AM:stä , ja joukko tunnettuja tiedemiehiä ja merkittäviä kansainvälisten yritysten edustajia.

Yleisön kysynnän myötä mukana ovat myös mm. Discover3Dprinting-seminaarit, jotka ovat hyödyllisiä AM-teemoihin vasta perehtyville. Ne järjestetään AM4U-lavalla jokaisena näyttelypäivänä. Myös Start-Up Challenge on mukana jälleen. Formnext-tapahtuman järjestää Mesago Messe Frankfurt GmbH.