Suomen Terätuonti osti Norden Chemicalsin liiketoiminnan

Suomen Terätuonti on ostanut leikkuunesteitä ja muita teollisuuskemikaaleja maahantuovan Norden Chemicals Oy:n liiketoiminnan. Liiketoiminta siirtyi Suomen Terätuonnille helmikuun alussa varastoineen, joten palveluun ei tule katkoksia ja tuotteita on koko ajan hyvin saatavilla.

Norden Chemicalsin edelliset omistajat päättivät keskittää huomionsa heidän toiseen yritykseen ja tarjosivat täten liiketoimintaa Suomen Terätuonnille. Näillä yhtiöillä on pitkä yhteinen historia ja alun perin myös sama omistajapohja, joten päätös oli molemmille osapuolille helppo.

Suomen Terätuonti on toiminut Norden Chemicalsin tuotteiden jälleenmyyjänä, joten tuotteet ovat jo valmiiksi tuttuja ja niiden ominaisuudet tiedossa. Suomen Terätuonti pystyy siten palvelemaan Norden Chemicalsin vanhoja asiakkaita asiantuntevasti ja laadukkaasti. 

Suomen Trät5uonnin mukaan maksuton ylläpitopalvelu kuuluu asiakkaille vanhaan tapaan ja riittävä varasto on edelleen nesteliiketoiminnan keskeisin peruspilari. Suomen Terätuonnin keskeisin vahvuus on lastuavat työvälineet ja kiinnittimet, joten Norden Chemicalsin asiakkaat tulevat saamaan entistä monipuolisempaa palvelua kaikissa konepajan toiminnoissaan. Yhteistyö jatkuu siis uudessa muodossa, todetaan Suomen Terätuonnilta.