Evomax vahvistaa iskuaan – Lisää henkilöstöä, uudet tilat

Konetalo Evomax Oy laajentaa toimintojaan. Kesän mittaan yritys on palkannut lisää henkilöstöä kone- ja laitemyyntiin ja myös markkinointiin. Elokuun lopussa yritys muutti myös uusiin tiloihin Lempäälän Ideaparkin alueella.

Evomax on uusi metallin konekaupan yritys, minkä palettiin kuuluvat niin uudet kuin käytetyt koneetkin.

Viime vuonna aloittaneen yrityksen keskeinen yhteistyökumppani käytettyjen koneiden välitystoiminnan alueella on Gindumac (Global Industrial Machinery Cluster). Sen lisäksi yritys suuntaa parhaillaan vahvasti toimintaansa uusien koneiden ja laitteiden kauppaan.

Yrityksen palettiin ovat alusta saakka kuuluneet InnsTekin 3D-alueen tuotteet sekä Blum-Novotestin mittalaitteet. Tämän vuoden alusta kirjo laajeni Spinnerin koneistuskeskuksilla ja sorveilla sekä lisäksi Gruppo Parpasin jyrsinkoneilla ja kookkailla koneistuskeskuksilla.

Lisäksi talon uusi edustus keväältä on teollisten automaatiojärjestelmien toimittaja Robotmation, sekä lisälaitepuolella Top Automazioni-tangonsyöttölaitteet sekä Masterpallet ja DM-Fixtures -järjestelmät.

Uusia kasvoja Evomaxilla. Mauri Kauton vierellä Sara Asp ja Jorma Koivusilta. Heidän lisäkseen henkilöstöön kuuluu nyt myös Tapio Kautto. Kuva on otettu Evomaxin uusissa toimitiloissa Ideaparkinkadulla.

Ammattilaisia palvelukseen

Nyt yli vuoden ikään ehtineen Evomaxin toiminta on toimitusjohtaja Mauri Kauton mukaan lähtenyt hyvin käyntiin.

”Konepakettimme on nyt vahva, ja kehitämme seuraavaksi henkilöstöresursseja ja tilojamme”, kertoo Kautto.

Evomax palkkasi kesällä uutta henkilöstöä palvelukseensa. Robotiikan pitkän linjan ammattilainen Jorma Koivusilta on uusi henkilö yrityksen robottimyynnissä.

”Automaatiotarjontamme vahvistuu. Automaatio on tänä päivänä yhä tärkeämpi tehokkaan tuotannon tekijä ja älykkäät ohjaukset mahdollistavat ketterän hyödyntämisen myös pienemmillä sarjoilla. Pystymme nyt kokonaistoimituksiin, ja jatkossa Jorma hoitaa meillä asiantuntemuksellaan tämän alueen palveluja yhteistyössä asiakkaiden kanssa”, Kautto kertoo.

Yrityksen palveluksessa toimivat uusina henkilöinä myös oheislaitteiden myyntipalveluihin keskittyvä Tapio Kautto sekä Sara Asp hallinnossa ja markkinoinnissa.

Huoltopalvelujen osalta toiminnot hoituvat Konecranesin Petri Armisen kautta.

”Lisähenkilöstö tuo uutta iskua tiimiin. Asiantuntemus kasvaa, ja se on asiakkaidemme etu, mikä on koko toiminnan kulmakivi”, sanoo Mauri Kautto.

Uudet tilat Ideaparkinkadulle

Lisähenkilöstön myötä Evomax muutti toimintonsa Lempäälässä uusiin tiloihin.

Evomax on toiminut viime päiviin saakka Realparkinkadun toimipisteessä. Hiljattain yritys vaihtoi kookkaampiin tiloihin Ideaparkinkadulle.

”Kun porukka kasvaa, tarvitsimme myös kookkaammat tilat. Asianmukaisten toimistotilojen lisäksi uudessa pisteessä on myös pieni show room, mikä mahdollistaa myös teknologioiden esittelytoiminnot paikan päällä.”

Evomax siirtyi uusiin tiloihinsa syyskuun alussa.

”Yritys kehittyy ja suunta on edelleen vahvasti eteenpäin. Rekrytoinnit jatkuvat edelleen. Uskomme vahvasti, että erikoistilanne normalisoituu tästä vähitellen, ja haluamme olla silloin valmiina ja täydessä liikkeessä”, toteaa Mauri Kautto.

Nimityksiä Evomax Oy

Jorma Koivusilta ja Tapio Kautto

Evomaxin toiminta kasvaa. Uutena kasvona on aloittanut Tapio Kautto, joka vastaa Evomaxilla oheislaitemyynnistä ja käytettyjen työstökoneiden ostosta. Myös Evomaxin robottiautomaatiopuoli vahvistuu. Jorma Koivusilta vahvistaa vuosikymmenten automaatio-osaamisellaan yrityksen ratkaisukeskeistä kokonaismyyntiä.

Kari Harju