Pohjanmaan Teollisuus 2021 marraskuussa

Pohjanmaan Teollisuus -tapahtuma järjestetään Seinäjoella marraskuussa. Tiivismuotoisessa yhden päivän tapahtumassa on mukana näyttely, ja tapahtuman yritysfoorumi mahdollistaa kohtaamisia niin alan johdon, tuotannon, suunnittelun kuin hankinnan edustajien kanssa.  

Tapahtumassa mukana olevia aloja ovat muun muassa automaatio ja robotiikka, digitalisaatio, ICT, IoT, 3D ja uudet teknologiat, teollisuuden koneet, laitteet ja komponentit, sopimusvalmistus, suunnittelu, tuotekehitys ja simulointi, huolto ja kunnossapito, logistiikka, kuljetus ja varastointi, toiminnanohjaus, tutkimus, koulutus ja rekrytointi, digitaalinen viestintä ja markkinointi, projektihallinta sekä kestävät ratkaisut.

Vuoden 2021 tapahtuman teemana on kestävä kehitys. Ohjelmassa on luvassa puheenvuoroja alan nykyisistä sekä tulevista riskeistä ja mahdollisuuksista. Seminaareissa tullaan käsittelemään muun muassa Suomen kestävän kasvun ohjelmaa, vastuullista alihankintaa sekä osaavan työvoiman tulevaisuutta. Pohjanmaan Teollisuus -tapahtuma järjestetään Seinäjoki Arenassa 24.11.2021.