Pohjanmaan Teollisuus -tapahtuman teemana kestävä kehitys

Pohjanmaan Teollisuus- tapahtuma käydään tänä vuonna kestävän kehityksen teemoin. Yritysfoorumi mahdollistaa kohtaamisia niin alan johdon, tuotannon, suunnittelun kuin hankinnan edustajienkin kanssa yhden päivän aikana.

Tapahtumassa mukana olevia aloja ovat muun muassa automaatio ja robotiikka, digitalisaatio, ICT, IoT, 3D ja uudet teknologiat, teollisuuden koneet ja laitteet ja komponentit, sopimusvalmistus, suunnittelu, tuotekehitys ja simulointi, huolto ja kunnossapito, logistiikka, kuljetus ja varastointi, toiminnanohjaus, tutkimus, koulutus ja rekrytointi, digitaalinen viestintä ja markkinointi, projektihallinta sekä kestävät ratkaisut.

Teemalla kestävä kehitys on luvassa puheenvuoroja alan nykyisistä ja tulista ratkaisuista ja mahdollisuuksista. Päälavalla käsitellään mm. Suomen kestävän kasvun ohjelmaa, vastuullista alihankintaa sekä osaavan työvoiman saatavuutta.

Digilavan ohjelmaan kuuluu puheenvuoroja toiminnanohjauksen digitalisaatiosta, digitaalisesta ohjauksesta, myyntiprosessin digitoinnista ja IoT-palveluista. Myöhemmin jatketaan aiheella tulevaisuuden digitalisoitu teollisuusyritys, puhutaan moderneista integraatioratkaisuista sekä kriittisen järjestelmän ohjelmistotestaustapahtumasta sekä myös tietoturvasta.

Turvallisuus on edelleen prioriteettina tapahtumassa. Tapahtuman järjestää Pohjanmaan Expo on Messu- ja tapahtumajärjestäjä Metan jäsen, korkean turvallisuuden standardeja ylläpidetään, jäsenyritysten omavalvontaohjeistusta valvotaan ja päivitetään viranomaistahojen määräysten ja suositusten mukana.

Pohjanmaan Teollisuus järjestetään Seinäjoki Areenassa 24.11.2021. Tapahtuman järjestää Pohjanmaan Expo Oy. Yhteistyökumppaneina toimivat alueen organisaatiot: Into Seinäjoki, Teknologiakeskus Merinova, Pohjanmaan Kauppakamari, Etelä-Pojanmaan Kauppakamari, kehitysyhtiöt Concordia ja Kosek, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät, Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät ja Keski-Pohjanmaan Yrittäjät.