Teollisuuspaketti Seinäjoella

Pohjanmaan Teollisuus -tapahtuma järjestetään tänään 24.11.

Seinäjoki Areenassa järjestettävän yhden päivän mittaisen tiiviin paketin sisältöä ovat mm. automaatio ja robotiikka, digitalisaatio, ICT, IoT, 3D ja uudet teknologiat, teollisuuden koneet, laitteet ja komponentit, sopimusvalmistus, suunnittelu, tuotekehitys ja simulointi, huolto ja kunnossapito, logistiikka, kuljetus ja varastointi, toiminnanohjaus, tutkimus, koulutus ja rekrytointi, digitaalinen viestintä ja markkinointi, projektihallinta sekä kestävät ratkaisut.

Yhden päivän tapahtumassa ovat mukana näyttely, yrityssfoorumi sekä pää- ja digilavan seminaari- ja tietoiskutarjontaa. Teemana on tällä kertaa kestävä kehitys. Tapahtuman järjestää Pohjanmaan Expo Oy. Yhteistyökumppaneina toimivat alueen organisaatiot: Into Seinäjoki, Teknologiakeskus Merinova, Pohjanmaan Kauppakamari, Etelä-Pohjanmaan Kauppakamari, kehitysyhtiöt Concordia ja Kosek, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät, Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät ja Keski-Pohjanmaan Yrittäjät. Järjestäjien turvaohjeet: Toimintaohjeistus