Pajatunnelmaa Tampereella

Metalliteollisuuden ammattimessut Konepaja ja hitsausalan Nordic Welding Expo palasivat tapahtumakentälle neljän vuoden tauon jälkeen 30.11. – 1.12. Tapahtumakokonaisuuden täydensi 3D-tulostamisen ja uusien materiaalien 3D & New Materials. Hyvähenkinen kolmikko keräsi Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen 6270 kävijää.

Suomen metalliteollisuuden koneiden ja laitteiden ykkösmessutapahtuma Konepaja ja Pohjoismaiden suurin messutapahtuma hitsauksen, liittämisen ja leikkaamisen Nordic Welding Expo yhdessä uuden 3D & New Materials -tapahtuman kanssa kokosivat yhteen 257 näytteilleasettajaa. Messukävijöitä kirjattiin mukavasti, 6270.
Ammatillista perustutkintoaan suorittavat nuoret kisasivat Suomen Hitsausteknillinen Yhdistys ry:n järjestämissä hitsauksen SM-kilpailuissa messuilla koko kolmen päivän mitalla. Voittajat palkittiin päätöspäivänä, voittoon itsensä hitsasi Joonas Hiltunen Oulusta. Taitajien suorituksia oli mahdollista seurata A-hallin hitsauskilpailualueella.

Messukokonaisuus Tampereella on ohjelmassa seuraavan kerran parin vuoden päästä, jolloin palataan taas kevään messuajankohtaan. Kaikki koneet ovat pajassa seuraavan kerran 19.–21. maaliskuuta 2024.

Lisää messutunnelmia Tampereelta joulukuun Konekuriirissa.